Weer verliefd op je huis

In aflevering 8 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' heeft u kunnen zien hoe Katiche en Joey met Sphinx Acanto weer verliefd zijn geworden op hun toiletruimte. En terecht, want ook het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een interieur.

Stylist Frans heeft de mogelijkheden van Sphinx Acanto creatief gebruikt en zo de toiletruimte omgetoverd tot een moderne, praktische en persoonlijke ruimte met voldoende opbergplek.

Door de compacte afmetingen van de Sphinx Acanto fontein van 40 cm en onderkast blijft er voldoende bewegingsruimte over. De onderkast biedt praktische opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoekjes en wc-rollen. Persoonlijkheid voegt u toe met de magneetwand, een slim ontwerp, want de losse (magnetische) bakjes kunnen naar eigen inzicht op de wand worden geplaatst. Ideaal voor een tube handcrème, maar ook leuk met een klein bloemenvaasje of een foto. Het Sphinx Acanto aflegplateau kan willekeurig worden opgehangen, past met zijn strakke ontwerp in iedere sfeer en zorgt voor nét dat beetje extra opbergruimte. 

Het Sphinx Acanto Rimfree® wandcloset heeft geen spoelrand en is daardoor eenvoudig schoon te maken. De Sigma21 bedieningsplaat van Geberit maakt de ruimte helemaal af.

Bekijk de producten die gebruikt zijn: