Weer verliefd op je huis met Sphinx Acanto

In aflevering 7 van vtwonen 'weer verliefd op je huis' heeft u kunnen zien hoe Sander en Jolanda met Sphinx Acanto weer verliefd zijn geworden op hun toiletruimte. En terecht, want ook het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaalbeleving van een interieur.

Stylist Wendy heeft goed gekeken naar de creatieve mogelijkheden van Sphinx Acanto en het toilet omgetoverd tot een eigentijdse, comfortabele ruimte met voldoende creatieve opbergruimte

Door de compacte afmetingen van de Sphinx Acanto fontein van 40 cm is er extra bewegingsruimte. De onderkast biedt extra opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoekjes en wc-rollen. Persoonlijkheid voegt u toe met de magneetwand, een slim ontwerp, want de losse (magnetische) bakjes kunnen naar eigen inzicht op de wand worden geplaatst. Ideaal voor een tube handcrème, maar ook leuk met een klein bloemenvaasje of een foto. Het Sphinx Acanto aflegplateau kan willekeurig worden opgehangen, past met zijn strakke ontwerp in iedere sfeer en zorgt voor nét dat beetje extra opbergruimte. 

Het Sphinx Acanto Rimfree® wandcloset heeft geen spoelrand en is daardoor eenvoudig schoon te maken. De toiletruimte is voorzien van een Geberit DuoFresh inbouwreservoir. Deze verwijdert vieze geurtjes direct uit het closet, neutraliseert ze en blaast frisse lucht via de Sigma40 bedieningsplaat weer terug de ruimte in.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in de aflevering: