Weer verliefd op je huis met Sphinx Acanto

In vtwonen 'Weer verliefd op je huis' gaan vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning, Wendy Verhaegh en Frans Uyterlinde samen met Kees Tol de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaken van het stel behoorlijk uit elkaar liggen. Samen komen ze er maar niet uit. Daar brengt het vtwonen team verandering in. In elke aflevering kijkt de vtwonen-stylist met een frisse blik naar de woning. En zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

In aflevering 7 kunt u zien hoe u met Sphinx Acanto weer verliefd kan worden op uw huis. Immers, het kleinste kamertje in huis is een belangrijk onderdeel van de totaal beleving van een interieur. Kijk dus zondag 1 april om 19:30 naar SBS6!

In het tv-programma - en straks bij u thuis - springt de badkamerserie Sphinx Acanto in het oog, vanwege het doordachte opberggemak. Inzicht in hoe mensen zich gedragen in de badkamer, inspireert ons namelijk om nog slimmere opbergoplossingen te ontwikkelen en badkamermeubels te maken waar alles op zijn plaats valt. Want meten is weten. Ook als het gaat om haarborstels en handdoeken. Wij hebben onderzocht wat u allemaal in de badkamer bewaart en hoe vaak u deze spullen nodig heeft. Met deze kennis hebben wij Sphinx Acanto ontworpen.  

Sphinx Acanto biedt net zoveel flexibiliteit als u nodig heeft. Door een uitgebreide mix aan materialen, keuze in kleuren en het brede assortiment, kan uit alle elementen een uiterst persoonlijke badkamerinrichting of toiletruimte ontworpen worden. Ongeacht of deze ruimte groot of klein is. Door de losse meubelelementen naar uw wens te combineren, stelt u een badkamer samen, die aansluit op uw behoeften. Zonder compromissen.

Wastafels
De wastafels van Sphinx Acanto hebben een zachte vormgeving met heldere geometrische contouren en organisch gevormde binnenkom. De wastafels hebben een smalle rand of bieden juist extra aflegruimte. De Slim Rim oplegwastafels hebben allen een extra smalle rand, waardoor ze een extra lichte uitstraling hebben. Daarnaast heeft Sphinx Acanto compacte wastafels die een aantrekkelijke oplossing bieden voor kleine badkamers. Alle wastafels combineren op harmonieuze wijzen met de Acanto wastafelonderkasten. 

Wc en bidet
De organische vormen van de wastafels komen terug in de wc's en het bidet van Sphinx Acanto. Zo ontstaat een harmonisch geheel. Het Sphinx Rimfree® closet heeft geen spoelrand. Deze ziet er daardoor niet alleen mooier uit, maar is ook nog eens gemakkelijk schoon te houden en dus hygiënischer.Meubels
De diverse kasten, zoals de wastafelonderkasten, hoge kasten, zijkast, bovenkast en spiegelkast, kunnen op individuele wijze met elkaar worden gecombineerd. Overzichtelijke lade indelers in de onderkasten en handige aflegplateaus in de binnendeuren van de spiegelkasten, bieden precies die opbergruimte, die u nodig heeft. De in het oog springende hoge kast met apothekersladen biedt voldoende ruimte voor cosmetica en handdoeken. De Sphinx Acanto meubels zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, zandgrijs, lava en zwart.