Badkamermeubels

De specialisten van Sphinx maken al jaren slimme meubels voor de badkamer. Meubels waaraan elk detail klopt. Die niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook uitblinken in gebruiksgemak.

In balans met het sanitair
Sphinx maakt complete badkamerseries. Daardoor zijn de badkamermeubels altijd perfect afgestemd op het sanitair. Dat is niet alleen mooi, het maakt de installatie ook een stuk makkelijker.

Naar hartelust combineren
Elke badkamer is anders. De een heeft een zee van ruimte, de ander moet het doen met enkele vierkante meters. Daarom brengen we onze badkamermeubels zoveel mogelijk uit in verschillende maatvoeringen. Binnen een badkamerserie zijn alle meubels en sanitair naar wens te combineren. Zo is er voor elke ruimte een ideale badkamer van Sphinx.


Een slimme lade-indeler
De handige lade-indeler uit de Sphinx 420 serie zorgt ervoor dat u nooit meer iets kwijtraakt in het onderkastje. Er zijn mooie lade-indelers voor zowat elke badkamerkastjes van Sphinx.

Een slimme magneet
Voorwerpen als nagelschaartjes en pincetten hebben de vervelende neiging kwijt te raken. Met deze handige magneet hebt u ze altijd bij de hand.

Slim en flexibel
Deze lichtlijst uit de serie Sphinx 345 kan recht onder de spiegel worden geplaatst, of links of rechts uitstekend. Zo geeft u eenvoudig uw eigen, ideale badkamer vorm.

Een slimme oplader
In het stopcontact met USB-aansluiting uit de nieuwe serie Sphinx Acanto kan naast een haardroger of scheerapparaat ook een smartphone worden aangesloten. Handig, als je bij het tandenpoetsen
ontdekt dat je telefoon leeg is.

Een slimme spiegel
Met de Sphinx Option bovenkast heeft u geen losse spiegel meer nodig. Die is ingebouwd in de binnenspiegel. Uzelf scheren of opmaken was nog nooit zo makkelijk.

Slim licht
Dankzij de sensoren in de onderkast uit de serie Sphinx 420 hoeft u nooit meer te zoeken naar het lichtknopje. Het licht gaat automatisch aan als u de wastafel nadert. Dat is nog eens slim uitgevonden.

Een slimme plek voor een handdoek
Niet iedereen heeft een ruime badkamer. Voor mensen met een kleine badkamer is het belangrijk om de beschikbare ruimte zo slim mogelijk te gebruiken. Bijvoorbeeld door een onderkastje te combineren met een handdoekrekje. Zo bespaart u met de Sphinx 320 xs ruimte en hebt u altijd een handdoek binnen handbereik.