Aantrekkelijke nieuwe spiegelkasten, universeel te combineren

Na de invoering van de veelzijdig inzetbare Sphinx Option lichtspiegels completeert B.V. DE SPHINX MAASTRICHT dit assortiment nu met aantrekkelijke spiegelkasten. Door de universele vormgeving combineren de spiegelkasten met alle Sphinx series. Ze vormen daarmee een goede aanvulling op het meubelassortiment. De combinatie van design, kwaliteit, veiligheid en de overtuigende prijs-kwaliteitverhouding zal vooral gebruikers aanspreken die naast een aantrekkelijk design ook veelvoudige functionaliteit wensen. Met ‘Sphinx Option’ en ‘Sphinx Option Plus’ is er een keuze uit twee reeksen, die zich beiden onderscheiden in design en functie.

De spiegelkast ‘Sphinx Option’ is beschikbaar in de breedten 60 en 90 cm met een comfortabele hoogte van 70 cm. De diepte bedraagt 15 cm. De corpus van de kast bestaat uit spiegeloppervlakken, voor een tijdloze, hoogwaardige uitstraling en een universele optiek die velerlei combinaties mogelijk maakt. De deuren zijn aan beide zijden van spiegels voorzien. Een kader uit gesaniteerd glas met LED-verlichting aan de bovenzijde en een greeplijst aan de onderzijde - eveneens uit gesaniteerd glas - onderbreken het spiegelvlak. Het lichtvlak aan de bovenzijde zorgt voor een goede belichting van de spiegel. Een tweede lichtlijst onder de spiegelkast zorgt voor een indirecte belichting van de wastafel. Omdat de deuren aan beide zijden van spiegels zijn voorzien, kan de spiegel ook in geopende toestand volledig benut worden. De deuren sluiten gedempt door het softclose mechanisme. Verder biedt de kast verstelbare glazen legplanken en een stopcontact.

Nog meer comfort en functionaliteit biedt ‘Sphinx Option Plus’. Deze variant is leverbaar in drie uitvoeringen (60, 90 en 120 cm breed). De beide grotere varianten zijn uitgevoerd met drie deuren. Naast het corpus en de beide zijden van de deuren is ook de binnenkant van de kast voorzien van een spiegeloppervlak. De bijzonder subtiele lichtstrook is helemaal aan de bovenzijde gepositioneerd, voor een bijzonder elegant accent. Net zoals bij het Sphinx Option-model geeft de indirecte verlichting aan de onderkant extra sfeer in de badkamer. De Sphinx Option Plus modellen bieden daarnaast verstelbare glazen legplanken in transparant grijs, een vergrotingsspiegel, een magneethouder en een geïntegreerd stopcontact met innovatieve USB-aansluiting.


  
Beide uitvoeringen zijn dankzij de gladde, ononderbroken oppervlakken en de gesatineerde greeplijst heel eenvoudig schoon te maken. Door de LED-techniek wordt zowel een optimale belichting als energiebesparing bereikt. De spiegelkast wordt volledig gemonteerd geleverd en kan snel en eenvoudig aan de wand bevestigd worden

Op alle badmeubels biedt Sphinx vijf jaar garantie.

www.sphinx.nl