Ware luxe hoeft niet op te vallen

Ware luxe hoeft niet op te vallen. De eigenzinnige serie Sphinx 420 new wordt gekenmerkt door een krachtig en minimalistisch design. De vormen zijn robuust en toch licht. Het specifieke karakter blijkt tot in de kleinste details.


Royale wastafelkeuze
De asymmetrische wastafels met diagonale belijning vormen met overtuiging een buitengewoon designelement in de ruimte. De extra brede aflegvlakken bieden optimaal comfort. Er is keuze uit maarliefst dertien varianten, van 60 tot 140 cm breedte, symmetrisch en asymmetrisch. De asymmetrische fonteinen van 40 cm zijn in een linker- en een rechtervariant verkrijgbaar.

Closets en bidet
Het design van het wandcloset en wandbidet onderstreept het karakter van de wastafels. De in de contouren van het wandcloset geïntegreerde softclose closetzitting zorgt voor een extra cachet aan het toch al slanke design. Ook als Rimfree wandcloset Het wandcloset is ook leverbaar in de bijzonder hygiënische Rimfree-uitvoering met innovatieve spoeltechniek. Door het ontbreken van een spoelrand voorkomt de Rimfree-variant dat bacteriën en vuil zich op verborgen plaatsen kunnen nestelen. Dit voor optimale hygiëne en schoonmaakgemak.

Meubels
Het pure, greeploze meubeldesign maakt de zacht geometrische vorm van de wastafels tot een absolute blikvanger in de badkamer. Met een opmerkelijke, maar ingetogen extravagantie tot resultaat. Aan het oog onttrokken: de geïntegreerde sensorschakelaars onder de bijzondere Sphinx 420 spiegel zorgen voor dimbare helderheid van de bovenverlichting en voor indirecte verlichting rondom. De verlichting in de bovenste lade van de wastafelonderkast gaat aan als de lade wordt geopend. De hoge kast met greepvlak aan de zijkant en spiegel aan de binnenzijde biedt optimale bergruimte met twee vaste en vier verstelbare legplanken. Ook de laden van de wastafelonderkast zijn door de rechte zijden optimaal te benutten voor het opbergen van toiletartikelen. Alle wastafelonderkasten zijn, afhankelijk van de grootte van de wastafel, uitgevoerd met een of meerdere laden. De opening tussen front en corpus benadrukt de lichtheid van het slanke meubeldesign.