Onderscheidend tijdloos modern

B.V. DE SPHINX MAASTRICHT introduceert Sphinx 365; een complete badkamerserie waarin designbewuste projectontwikkelaars en interieurarchitecten een onderscheidende keuze vinden voor de inrichting van nieuwe of de modernisering van bestaande badkamers. Sphinx 365 onderscheidt zich in uitstraling en vormgeving van het alledaagse, door een aantrekkelijk design dat verschillende stromingen van moderne vormgeving in zich verenigt.De serie is gepositioneerd in het middelste prijssegment. De vormgeving kenmerkt zich door een verbinding van koele, geometrische elementen met organische vormen. Dit zorgt voor een sterk onderscheidende verschijningsvorm; tijdloos modern met een bijzondere zeggingskracht.

Voor een onderscheidend, kenmerkend accent zorgt de zacht glooiende, schuin aflopende buitenrand van de wastafels. De waskom zelf is functioneel vormgegeven en biedt royaal ruimte voor de dagelijkse hygiëne. Het closet en bidet zijn op verschillende wijzen met elkaar te combineren en overtuigen door de sobere, zacht geometrische vormgeving.

Royale wastafelkeuze

Het keramiekprogramma van Sphinx 365 biedt ruimte aan flexibiliteit. In wastafels is er een keuze uit zeven varianten, van 60 tot 130 cm breedte. De wastafel met een breedte van 70 cm is asymmetrisch vormgegeven en is leverbaar in een rechtse of linkse variant. Voor een wasplaats voor twee is er ook een dubbele wastafel met een breedte van 130 cm opgenomen in het assortiment. Een fontein met een breedte van 40 cm completeert het wastafelprogramma.

Closets en bidet

De closets en het bidet zijn qua vormgeving nauwgezet afgestemd op de wastafels. Ze zijn beschikbaar als wandcloset en als staande diepspoelcombinatie. De bijpassende zittingen – ook beschikbaar met softclosing mechanisme – zijn eveneens voorzien van de kenmerkende schuin aflopende buitenrand. Zo vormen ze samen met de closets een optische eenheid van zachte geometrie.

Ook als Rimfree wandcloset Het wandcloset is ook leverbaar in de bijzonder hygiënische Rimfree-uitvoering met innovatieve spoeltechniek. Door het ontbreken van een spoelrand voorkomt de Rimfree-variant dat bacteriën en vuil zich op verborgen plaatsen kunnen nestelen. Dit voor optimale hygiëne en schoonmaakgemak.

Meubels

Een omvangrijk meubelprogramma met wastafelonderbouwkasten in verschillende uitvoeringen en een exclusieve hoge kast, biedt de benodigde opbergruimte. De meubels zijn in vorm en functie afgestemd op het keramiekprogramma. De gelakte meubels in hoogglans wit of kwartsgrijs, voorzien van verchroomde grepen, dragen bovendien bij aan sfeer en uitstraling van de badkamer. Als extra blikvanger biedt het assortiment een bijpassende spiegel met LED-verlichting en een geïntegreerde lichtschakelaar. Deze spiegel is beschikbaar in een hoge variant (40x80 cm) en in verschillende vierkante formaten (60, 70, 90 en 120 cm, hoogte 65 cm).

De wastafelonderbouwkasten met twee laden zijn beschikbaar voor alle wastafelvarianten. De wastafels met een 80, 100 en 130 cm breedte, zijn ook te combineren met een meubel met één enkele lade. De onderbouwkast van het fontein is voorzien van een deur. De hoge kast (40x170x33 cm) met een passpiegel aan de binnenkant van de deur, is naar keuze leverbaar met een links- of rechtsdraaiende deur. Alle meubels zijn aan de buitenkant voorzien van hoogglanslak en aan de binnenkant van een matte lak. De grepen zijn vervaardigd van hoogwaardig verchroomd aluminium.Fotobijschriften

Sphinx 365 1 / Sphinx 365 2 / Sphinx 365 3 De nieuwe badkamerserie Sphinx 365 combineert zacht geometrische vormen met organische elementen tot een aantrekkelijk design dat verschillende stromingen van moderne vormgeving in zich verenigt. Het resultaat: een tijdloos moderne badkamersfeer. Het flexibel te combineren keramiekprogramma wordt gecompleteerd met een omvangrijk meubelprogramma.

Sphinx 365 4 Sphinx 365: ook ideaal voor het inrichten van een moderne, comfortabele toiletruimte.

Sphinx 365 5 Bij de wastafels van de nieuwe serie Sphinx 365 zorgt het contrast tussen de royale buitenvorm en het heldere design van de binnenvorm voor een bijzondere optische spanning. De zacht afgeronde, schuin aflopende rand zorgt voor een onderscheidend accent.

Sphinx 365 6 Voor wastafelgemak voor twee biedt het zevendelige wastafelassortiment van Sphinx 365 ook een 130 cm brede dubbele wastafel.

Sphinx 365 7 De hoge kasten uit de serie Sphinx 365 zijn voorzien van verplaatsbare glazen planchets en een grote passpiegel aan de binnenkant, voor royale opbergruimte en extra comfort.

Sphinx 365 8 Binnen de nieuwe badkamerserie Sphinx 365 is ook een Rimfree wandcloset met innovatieve spoeltechniek beschikbaar. Omdat een spoelrand ontbreekt, kunnen vuil en bacteriën zich niet nestelen in verborgen holtes. Dit zorgt voor optimale hygiëne en schoonmaakgemak.