Praktisch en modern gestileerd

Praktisch en modern gestileerd, met elementaire waarden. Een doordacht en uiterst doelmatig design. Dankzij de heldere functionaliteit en de rechtlijnige en lichte stijl, is Sphinx 335 een breed toepasbare serie met een aansprekende vormgeving.

Wastafelkeuze in twee stijlen

De Sphinx 335 wastafel kent twee verschillende maar gerelateerde designstijlen: de zacht geometrische wastafels met een hedendaags design met subtiele rechte lijnen en de wastafels Arco met een moderne interpretatie van traditionele ronde vormen. Terwijl de binnenkom exact hetzelfde is, alleen 180° gedraaid. De wastafels zijn uiterst functioneel en comfortabel dankzij royale ruimte rondom het kraangat en de grote diepe binnenkom.Closets en bidet
Het design van het Sphinx 335 wandcloset en wandbidet is zacht en licht, perfect passend bij de subtiele vormen van de Sphinx 335 wastafels. Het vlakke design van de closetzitting past uitstekend bij het lichte Sphinx 335 concept. Het fonteintje van 45 cm kan worden gecombineerd met een onderkast met deur.

Meubel
De hoge kast biedt veel praktische opbergruimte en is flexibel in te delen door de verstelbare legplanken. De zachte belijning van de meubels en handgrepen vormen een perfecte aanvulling op de zacht geometrische wastafels. Alle wastafelonderkasten zijn voorzien van twee laden, voor een zee aan bergruimte. Het sofclose mechanisme zorgt voor een comfortabel sluiten van deuren en laden.