Innovaties

Sphinx beschikt over een indrukwekkende innovatieve kracht. Nieuwe, door Sphinx ontwikkelde producten bepalen keer op keer de nieuwe standaard in de markt. Hierdoor heeft u altijd dié producten binnen handbereik, die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, design, hygiëne en comfort. Dat is voor Sphinx vanzelfsprekend en daar zijn we trots op. Innovatieve producten kunnen een kostenbesparing opleveren op het gebied van water- en energieverbruik en schoonmaakkosten. Maar ook aspecten als comfort, design en hygiëne vragen steeds weer om een nieuwe benadering. De door Sphinx verkregen patenten en gewonnen awards zijn het beste bewijs voor de innovatieve rol die Sphinx inneemt in de sanitairmarkt.

Een paar spraakmakende vindingen van Sphinx:Sphinx Rimfree®: het closet zonder spoelrand en de meest recente innovatie van Sphinx. Schoonmaakgemak en hygiëne in optima forma.

KeraTect®:

het innovatieve keramische glazuur, kwaliteit met 30-jaar garantie.


Het urinoir met vlieg: het mikpunt in het urinoir, waardoor bijvoorbeeld op vliegvelden een besparing in de schoonmaakkosten van 20% werd bereikt.

Sphinx watervrije urinoirs: hygiënisch verantwoord, qua zuinigheid onovertrefbaar en maximaal vriendelijke voor het milieu.